VRIENDEN VAN VECHTDAL LIVE!

Za 31 aug 2024

Vrienden van Vechtdal LIVE! is één van de spetterende muzikale onderdelen van Festival de Vecht 2024. Na het succes van vorig jaar in Dalfsen kon het niet uitblijven: er vindt een nieuwe editie van dit unieke live muziekspektakel plaats! In Ommen, op het mooie Kerkplein.

Welkom bij de tweede editie van Vrienden van Vechtdal LIVE!

Zaterdag 31 augustus van 15.00 tot 21.00 uur kan jong en oud gratis genieten van een live muziekspektakel dat zijn weerga niet kent en gegarandeerd het hele Kerkplein op de kop zal zetten.

Wat is Vrienden van het Vechtdal LIVE! Dit unieke live muziekevenement biedt een podium aan lokale en regionale muzikanten, die als band, solo of samen met de gelegenheidsformatie Vechtvalley Friends Band de sterren van de hemel spelen.

De line-up Een groot deel van de line-up staat al vast. Nu al? Ja nu al, een goede voorbereiding is immers het halve werk. Een tipje van de sluier lichten wij nog niet op. Zo blijft het programma nog even een verrassing. Maar we houden u op de hoogte.

Wat we wel kunnen vertellen is dat veel lokaal bekende muzikanten en solisten het podium zullen beklimmen. En het wordt zeker weten een geweldig feest der herkenning!

Meer info en een terugblik op de editie Dalfsen is te vinden op de Facebook pagina van Vrienden van Vechtdal LIVE!

Graag tot 31 augustus op het Kerkplein in Ommen! U bent meer dan welkom!