FESTIVAL CONCERT ZWOLLE

Bestel hier jouw tickets!

FESTIVAL CONCERT ZWOLLE

 19,50

za 31 aug 2024

Koop hier jouw tickets!

Festival Concert Zwolle is het Zwolse onderdeel van Festival de Vecht en van allerlei muzikale en culturele activiteiten die langs het stroomgebied van de Overijsselse Vecht op unieke locaties worden gehouden in Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle.

Welkom bij de derde spetterende editie van het Festival Concert Zwolle!

Zaterdag 31 augustus van 13.00 tot 17.45 uur treden op Landgoed Holthagen tijdens een groots outdoor concert 3 geweldige bands live op!

Locatie Landgoed Holthagen, Holthagen 5, 8034 RE Zwolle, ligt aan de Vecht bij Langenholte, direct achter de Aa-landen in Zwolle.

Bereikbaarheid Het Festival Concert is te bereiken per fiets, maar ook per auto. Op het festivalterrein zijn tenten aanwezig (in geval van regen), strobalen, stoelen, statafels en een toiletvoorziening.
Het festivalterrein is rolstoeltoegankelijk. Er worden maximaal 350 toeschouwers toegelaten, dus bestel tijdig je kaarten!

Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Brinkhoekweg 29. 

Extra’s Tijdens het festival is er een foodtruck aanwezig, kunnen dranken worden gekocht en worden regionale producten uit het Vechtdal getoond en verkocht.

PROGRAMMA

INLOOP | 13.00 - 13.30 uur
OPENING EN START PROGRAMMA | 13.30 - 13.40 uur
TANGERINE | 13.40 - 14.30 uur
MILLENIUM JAZZ ORCHESTRA | 15.00 - 15.50 uur
SEAN WEBSTER BLUESBAND | 16.15 - 17.05 uur
AFTERPARTY | 17.05 - 17.45 uur

INLOOP • met studenten pop en jazz van Artez Conservatorium Zwolle

INLOOP • met studenten pop en jazz van Artez Conservatorium Zwolle

Een warm welkom met muziek van een aantal Artez studenten.

OPENING EN START PROGRAMMA

OPENING EN START PROGRAMMA

TANGERINE

TANGERINE

Al een decennium zijn Arnout en Sander Brinks van Tangarine de bekendste zingende broers van Nederland en inmiddels niet meer weg te denken uit het muzieklandschap. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’ (Volkskrant). In 2013 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van DWDD. De broers reisden langs vrijwel ieder podium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Tijdens hun optreden in Zwolle spelen ze ook twee cross-over songs met het Millenium Jazz Orchestra.

MILLENIUM JAZZ ORCHESTRA • met Henk Kraaijeveld en Artez studenten pop/jazz

MILLENIUM JAZZ ORCHESTRA • met Henk Kraaijeveld en Artez studenten pop/jazz

Henk Kraaijeveld en studenten pop/jazz van Artez Conservatorium Zwolle gaan cross-overs van jazz naar pop en vice versa ten gehore brengen o.a. van Sting. Kraaijeveld is hoofddocent Jazz en Pop en won als getalenteerd jazz-zanger het Nederlands Jazz Vocalisten Concours Zwolle. Het Millennium Jazz Orchestra is een jazz orkest uit Zwolle en bestaat uit professionele Nederlandse, Duitse en Engelse musici. Opgericht in 1985 door componist, arrangeur en orkestleider Joan Reinders. Het MJO heeft gespeeld op verschillende grote podia, o.a. het North Sea Jazz Festival, De Doelen en Lantaren Venster (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Bimhuis, het Muziekgebouw aan ’t IJ en Concertgebouw in Amsterdam.

SEAN WEBSTER BLUESBAND

SEAN WEBSTER BLUESBAND

Sean Webster werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door grote bluesmuzikanten als Albert King, BB King, Freddie King, Robert Cray, Buddy Guy, Gary Moore en de legendarische Eric Clapton. Zijn toewijding aan muziek heeft geleid tot het maken van 6 studioalbums en heeft Webster meegenomen op een tourend leven door Amerika en Europa waarbij hij veel van de Blues-Rock-scènes op toonaangevende podia en festivals heeft bezocht. Sean Webster heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de beste live-artiesten en zangers van de moderne blues-rock-scene. In Zwolle zorgt hij met zijn band voor een geweldige blues-ervaring!

AFTERPARTY

AFTERPARTY

Geniet nog even na van alle fantastische muzikale optredens en indrukken.