DRIJF-IN BIOSCOOP

Za 27 juli 2024

Als onderdeel van Festival de Vecht vindt in de haven van Hardenberg een heuse Drijf-In Bioscoop plaats. Van 11.00 uur 's morgens tot bijna middernacht worden er op een groot scherm vijf verschillende films vertoond.

Jong en oud kunnen genieten van dit unieke evenement, dat bij uitstek geschikt is voor het hele gezin of voor samen, of met vrienden, familie, noem maar op.

Neem plaats in een van de (opblaas)bootjes of op een van de zitplekken of zitzakken op de kade en kijk naar een film op het grote scherm, terwijl je drijft in het water of uitkijkt over het water.

Dit is een bijzondere bioscoopervaring die je niet wilt missen!

Er staan maar liefst 5 films op het programma, dat om 11.00 uur begint en duurt tot 23.45 uur.

Kom voor deze ultieme bioscoop ervaring 27 juli naar de haven van Hardenberg! Van harte welkom!

Toegang GRATIS + GRATIS bakje popcorn!

Locatie Haven Hardenberg

PROGRAMMA

Het Zandkasteel deel 1 | 11.00 - 12.15 uur
De Bellinga's vakantie op stelten | 14.00 - 15.10 uur
De Lion King | 16.00 - 17.25 uur
The Blues Brothers | 18.30 - 20.40 uur
Mamma Mia! | 21.00 - 23.45 uur

Het Zandkasteel deel 1 • Nederlands gesproken

Het Zandkasteel deel 1 • Nederlands gesproken

De drie hoofdfiguren in Het Zandkasteel zijn prinsesje Sassa, prinsje Toto en Koning Koos. Samen met hond Finnie wonen zij in Het Zandkasteel. Voor de bewoners van het Zandkasteel is het leven elke dag een feest! Feest jij met ze mee?

De Bellinga's vakantie op stelten

De Bellinga's vakantie op stelten

In deze grappige, feelgood familiefilm komen de plannen voor een vakantie in Frankrijk op losse schroeven te staan als de vader het geld voor de reis kwijtraakt. Kan het gezin een manier bedenken om de zomer te redden...??

De Lion King • Nederlands gesproken

De Lion King • Nederlands gesproken

Dit Disney-avontuur volgt het verhaal van Simba, een welp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Op een dwaalspoor gebracht door zijn ambitieuze Oom Scar, neemt Simba een zorgeloze levensstijl aan met zijn vriendjes Timon en Pumbaa, en vergeet hij zijn koninklijke verantwoordelijkheden. Maar het lot roept en hij moet beslissen wanneer het de juiste tijd is om terug te keren naar de Troepenstreken.

The Blues Brothers

The Blues Brothers

In deze cult klassieker spelen John Belushi en Dan Aykroyd door muziek geobsedeerde broers, die hun oude band proberen te herenigen om het weeshuis in Chicago waar ze zijn opgegroeid te redden. Deze komische film bevat legendarische car chases en zit boordevol swingende muziek.

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Voor de bruiloft van haar dochter Sophie, heeft Donna haar oude vriendinnen uitgenodigd, met wie ze ooit een zangtrio vormde. Sophie heeft eigenlijk maar één wens. Eindelijk zou ze haar vader wel eens willen ontmoeten, wie het ook is... Met Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan en Colin Firth.